Bu haber kez okundu.

KOBİ Proje Destek Program  Süresi 20 Mart'ta Sona Eriyor
banner229
KOBİ Proje Destek Programı kapsamında ülke genelinde 100 milyon liralık bir bütçe ile Proje Teklif Çağrısına çıkıldığını ifade eden STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, halkın bu projelerden faydalanması için 20 Mart tarihine kadar başvurması gerektiğini söyledi.
Program kapsamında 6 ile 24 ay süreli projelerle başvuru yapılabileceğini kaydeden Kuzu, şöyle konuştu: "Program kapsamında verilecek destek hibe şeklinde olup tutarı en fazla 150 bin lira ve proje destek oranı da Siirt ilinde yüzde 60'tır. Söz konusu çağrı ise KOBİ'lerin yönetim becerilerini ve kurumsal yetkinliklerini geliştirme noktasında KOBİ'lerin markaya yönlendirilmesidir.
İşletmeler belirlenen konulardan sadece biri için başvuru yapabileceklerdir. KOSGEB veri tabanında kayıtlı olan bütün işletmelerin başvuruda bulunulabileceği program kapsamında işletmelerin, proje başvuru formunu 30 Ocak ile 20 Mart 2015 tarihleri arasında www.kosgeb.gov.tr üzerinden doldurarak onaylatması gerekmektedir.
Daha sonra çıktısı alınacak başvuru formu, eki belgelerle ilgili KOSGEB Hizmet Merkezi'ne verilecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.