Bu haber kez okundu.

Kızılay’dan Kayabağlar Anaokuluna Anlamlı Yardım
banner229

Siirt iline bağlı Kayabağlar Belde Anaokulunda okuyan öğrencilere İstanbul Kızılay şubesinin katkılarıyla Siirt Kızılay şubesince giyim yardım malzemesinin dağıtımı yapıldı.

Kayabağlar Anaokulunda gerçekleşen dağıtım törenine Kurtalan Kaymakamı ve aynı zamanda kayyum olarak atanan Kayabağlar Belde Belediyesi Başkan Vekili Musa Üçgül ve eşi Neslihan Üçgül,Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık,Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü,Siirt Üniversitesi Kızılay Topluluğunun Öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık,yaptığı açıklamada, “İstanbul Kızılay şubesinin bağış olarak kurumumuza gönderdiği kıyafetleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık. Bu anlamlı bağışından dolayı İstanbul Kızılay şubesine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Kurtalan Kaymakamı Musa Üçgül,Kızılay Şube Başkanı Tanık´a, yönetim kurulu üyelerine ve İstanbul Kızılay şubesine teşekkür etti.

Kayabağlar Anaokulunda önceden tespit edilen 50 öğrenciye giyim yardım malzemelerinin yanı sıra kırtasiye malzemesi ve oyuncak dağıtımı, Kaymakam Musa Üçgül, Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, ve protokol üyeleri tarafından yapıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.