Bu haber kez okundu.

Kızılay ile Devlet Hastanesi Sevgi Bohçasında Birleşti
banner229

Türk Kızılay’ının yapmış olduğu ''Sevgi Bohçası'' projesi kapsamında Siirt Devlet Hastanesinde doğum yapan anne ve çocuğun ihtiyaçları olan temel hijyen,giyim eşyası v.b malzemeleri içeren Sevgi Bohçası yardım paketinin verilmesinin protokolü imzalandı.

Türk Kızılay’ının yapmış olduğu ''Sevgi Bohçası ''projesi kapsamında ilimiz Siirt Devlet Hastanesinde doğum yapan ihtiyaç sahibi durumunda ve maddi imkansızlık içerisinde olan anne ve dünyaya gelen 0-3 aylık bebeklerin, öncelikli ihtiyaçları olan temel hijyen ,giyim eşyası,battaniye v.b öncelikli ihtiyaçların karşılanmasını içeren ''Sevgi Bohçası ''adlı yardım paketinin verilmesiyle ilgili Siirt Devlet Hastanesinde ,Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ve Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Şeyda Kayhan tarafından bir protokol imzalandı.

Yapılan protokolle Devlet Hastanesinde doğum yapan anne ve bebeğin temel ihtiyaçları, bebeğin doğmasıyla birlikte karşılanarak ,ihtiyaç durumunda olan anne, bir nebze rahatlamış olacak.

Sevgi Bohçası Projesi’nin genel amacı ile ilgili kısa bir bilgi veren Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık,Devlet hastanesi doğum ünitelerinde bebek sahibi olan ve maddi imkânsızlık içerisindeki ailelerin bebek beslenme ve bakımına yönelik temel aynı ihtiyaçlarını karşılamak olduğu söyledi.

Tanık, “Kızılay iyilik koşusunda kaynak oluşturmayı hedeflediğimiz projelerden biri Sevgi Bohçası. Bu proje kapsamında doğum sonrasında anne ve bebek için gerekli en temel ihtiyaçlar karşılanıyor. Sevgi Bohçası Projesi kapsamında yapılan bağışlar kadar sevgi bohçası temin ediliyor. Toplanan bağışlarla alınan bohçalar sahiplerine teslim ediliyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.