Bu haber kez okundu.

KIZILAY HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE KUMBARA DAĞITILDI
banner229
Her yıl 29 Ekim -4 Kasım tarihleri arasında kutlanan ‘’ Kızılay Haftası’’ nedeniyle Siirt Kızılay Şubesi tarafından okullara ziyaretler yapıldı.
İlimizde bulunan Başakşehir Koleji Anaokulu, Şehit Polis Hayrettin Şişman Anaokulu ve Gazi okullarında okuyan öğrenciler e ziyaretler gerçekleşti. Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık tarafından okul öğrencilerine Kızılay’ın faaliyetleri, Kızılay ne iş yapar gibi Kızılay ile ilgili bilgiler vererek, öğrencilerle sohbet etti.
Daha sonra öğrencilere Kızılay kumbarası hediye edildi.
Etkinliğe dair bir açıklama yapan Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, “29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır. Türk Milleti büyük bir millettir. Türk Kızılay’ı desteğini ve gücünü milletimizden almaktadır. Büyük millet diyoruz çünkü sadece Türkiye’de değil tüm dünyada masum ve mazlum insanların yardımına Türk Kızılay’ı koşmaktadır.
Türk Kızılay’ı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılay’ının kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılay’ına ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır.
Kızılay haftası kutlamaları kapsamında öncelikli olarak faaliyet alanlarımıza ilişkin yaptığımız çalışmalara ve ilkelerimize dair gençlerimizi bilgilendirmek amacıyla okullarda tanıtımlar yapıldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.