Bu haber kez okundu.

Kızılay'dan Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği
banner229

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşıma duyarsız kalmayan Siirt Kızılay Şubesi, engelli çocuklara tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Siirt Engelliler Platformu Başkanı Barış Amcalar tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşıma duyarsız kalmayan Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, engelli çocuklara tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Engellilerin bu talebine sessiz kalmadıklarına vurgu yapan Tanık, "Bizler de kurum olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağımızı buradan taahhüt ediyoruz." dedi.

Tanık, "Kızılay olarak görevde bulunduğumuz süre içerisinde 350 engelli vatandaşımıza, tekerlekli ve akülü sandalye dağıttık. Siirt Engelliler Platformu Başkanı Barış Amcalar tarafından sosyal medya üzerinden engelli kardeşlerimiz için ihtiyaç duyulan tekerlekli sandalye talebine sessiz kalamazdık. Bizler de 3’ü 5 yaş üstü, diğer 3’ü de bebek yaştaki engelli kardeşlerimiz olmak üzere 6 adet sandalye temin ettik.

Bizler her zaman görevimiz gereği engelli kardeşlerimizin yanında olduk. Engelli kardeşlerimiz kadar ailelerini de mutlu etmek bizleri sevindirdi. Tabi burada engelli kardeşlerimizin ailelerinin çocuklarına çok iyi baktıklarına şahit olduk. Bizler de kurum olarak her zaman onların yanında olacağımızı buradan taahhüt ediyoruz.” şeklinde konuştu

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın karşılık bulmasına sevinen Siirt Engelliler Platformu Başkanı Barış Amcalar “Engelli kardeşlerimiz için sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapmıştık. Bu paylaşımımıza sağ olsun Kızılay Başkanımız sessiz kalmadı. Engelli kardeşlerimize yaş guruplarına göre toplamda 6 adet tekerlekli sandalye verildi.

Kızılay Başkanımızın göstermiş olduğu bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Başkanımızın göstermiş olduğu bu davranış başkalarına örnek olur.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.