Bu haber kez okundu.

Kırsal Kalkınma Yatırımları İçin Sözleşmeler İmzalandı
banner229
 Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında 9. Etap Hibe başvuruları için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı sistemine 19 adet müracaat yapılarak, değerlendirme sonucunda 10 adet yatırımcı müracaatı uygun görülerek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylandı.

10 adet yatırımcıdan 3 tanesi ile sözleşme yapılarak yatırım süreci başlatıldı.
 Yatırım kapsamında 1 adet süt işleme tesisi, 1 adet büyükbaş hayvan ahırı ve 1 adet de 10 dekar sera yapılacaktır. Yatırımların toplam proje bedeli 3.560.000 TL. olup 1.780.000 TL. hibe verilecek.

Ayrıca Kırsal Kalkınma 10. Etap Hibe Başvuruları kapsamında da 12 adet proje müracaatı yapılarak, yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda 4 adet proje uygun bulunarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onayına gönderildi.
 Onay sonrası yatırımcılarla sözleşme yapılarak yatırım süreci başlayacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.