Bu haber kez okundu.

Kira Geliri Beyanname Verme Süresi Uzatıldı
banner229
Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Temsilcisi Abdullah Kurhan, kira geliri beyanname verme süresinin uzatıldığını bildirdi.
Kurhan, yaptığı açıklamada, kira geliri elde edenlerin 2014 yılı gelirleri için 31 Mart'ta kadar beyanname vermesi gerektiğini söyledi. Kurhan, şunları kaydetti: "Daha önce 25 Mart'a kadar tanınan beyanname verme süresi, Gelir İdaresi Başkanlığının aldığı kararla 31 Mart'a kadar uzatıldı. Bu süre içerisinde kira geliri elde eden mükelleflerimiz, beyannamelerini verebileceklerdir.
Beyannamelerin internet aracılığıyla verilebileceğini bir kez daha hatırlatmakta fayda vardır. Mükelleflerimizden isteğimiz, cezai duruma düşmemeleri için belirtilen süre içerisinde gerekli beyannamelerini vermeleri ve bunu son güne bırakmamalarıdır.
Kira gelirlerinin zamanında beyan etmeyenler kanunen belirtilen indirim haklarından yararlanamayacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.