Bu haber kez okundu.

Kilis Köyünün Manzarası Değişti
banner229

Bahar ayının gelmesi ile beraber Siirt ve civarının bir başka güzel olduğunu belirten doğa severler Pervari ilçesine bağlı Kilis köyüne akın ediyorlar. 

Baharın gelmesini fırsat bilen doğasever ve fotoğrafçıların ilk uğrak noktası Pervari İlçesine bağlı Kilis köyü olmaya başladı.

Botan manzaralı Kilis köye giden doğa fotoğrafçıları burada hünerlerini göstererek manzarayı tadını çıkarak fotoğraflıyorlar.

Pervari İlçesine bağlı Kilis köyünün bir kısmın Botan barajı suyu altında kaldığını ve burada oluşan manzaranın fotoğraflarını çekmek için yarıştıklarını belirten doğa fotoğrafçılar, “Bu manzarayı bulmak herkese nasip olmaz, buralara gelerek buranın harika tabiattı ile fotoğraflar çekiyoruz ve bunları tüm dünyaya bağlaşıyoruz. Buraların biran önce turizme açılması gerekir” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

buranın ikinci bir halfeti olabilir, gerçekten manzara harika.