Bu haber kez okundu.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yeni Yönetimini Belirledi
banner229
 Siirt Kent Konseyi bünyesinde kurulan Çocuk Meclisi bu gerçekleştirdiği 1’inci olağan genel kurulunda yapılan seçimle yeni yönetimini belirledi.

Siirt Kent konseyi bünyesinde kurulan Çocuk Meclisi bu Siirt belediyesi konferans salonunda gerçekleştirdiği 1’inci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Düzenlenen Çocuk Meclisi 1’inci olağan genel kurulunu kurul üyelerinin yanı sıra, Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri, Siirt Belediye Eş Başkan Yardımcılarından Elif Akgül Ateş, çok sayıda kurul üyesi çocuğun velisi katıldı.

Divan oluşumu ile başlayan Çocuk Meclisi Genel Kurulunda kısa bir konuşma yapan Siirt Belediye Eş Başkan Yardımcılarından Elif Akgül Ateş ülkenin ve toplum geleceği olan çocuklarımızın Kent konseyi bünyesinde oluşturulan çocuk meclisinde bir araya gelerek kenttin sorunlarını çözmeye talip olmalarının Siirt için önemli bir adım olduğunu ifade ederek,  belediye olarak çocuk meclisinden gelecek talep, öneri ve projeyi hayatta geçirmek için tüm imkanların seferber edileceğini bu anlamda çocuk meclisine ve yeni seçilecek yürütme kuruluna başarılar dilediğini belirtti.

Genel kurul yapılan konuşmaların ardından kurul üyelerinin talep ve önerilerinin dile getirmesi ardından yapılan seçimde, Yürütme Kurulu Başkanlığına Berfin Balık, Genel Sekreterliğe Berçem Talu ve Yürütme kurulu üyeliklerine Dersim Sahat,  Abdullah Saltan ve Barış Ertaş’ın seçilmesi ile genel kurul  sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.