Bu haber kez okundu.

Kemal Şahin, İbn-i Sina Hastanesi Müdürlüğüne Getirildi
banner229

İlimizde yıllarca Medlife Hastanesinde müdürlük yapan Kemal Şahin Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi müdürlüğüne getirildi.

2010’den bu yana sağlık kuruluşlarında yöneticilik yapan Şahin, İlimizin en donanımlı özel hastanesi olan Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi’nin kadrosuna dahil olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kemal Şahin, göreve getirildiği Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesini hizmet çıtasını daha yukarılara taşımak için büyük çaba sarf edeceğini belirterek, Siirt’in en deneyimli doktor kadrosuyla birlikte Donanımı ile dört dörtlük bir hastane.Bunun yanında memnuniyetsizliği ve şikayeti sıfıra indirmek. Halkımızın hizmet anlamında daha kaliteli hizmet alması için çalışıyoruz. Şimdiye kadar yatan hasta tedavi gören hastalar bize hep memnuniyetlerini ilettiler" dedi.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi'nin kaliteli ve dünya standartlarında hizmeti optimum fiyatlarla sunduğunun altını çizen Şahin, "Sağlık hizmetlerinde gelinen uluslararası kalite standartlarını Siirtli hemşerilerimize sunmayı hedef alarak yola çıktık. Kaliteli ve güler yüzlü sağlık hizmetlerimizi en üst seviyede tutmaya çalışırken, halkımızın ekonomik anlamda zorlanmayacağı bir fiyat politikası izlemeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesinde Hasta Yoğunluğu

Haftanın ilk gününde sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesini tercih ettiği gözlemlendi.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesine giden Siirtli vatandaşları hastane kapısının önünde görevli personeller karşılıyor. Personeller hastalara gidecekleri polikliniklere kadar eşlik ederek yardımcı oldukları gözlemlendi. Vatandaşlar gösterilen bu ilgiden dolayı Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi yöneticelerine ve çalışınlarına teşekkür etti.

Hastane Müdürü Kemal Şahin vatandaşların Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesine göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ederek, hizmet kalitesinin gün geçtikçe daha da artacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail laçing 5 yıl önce

Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tüm ıbni sina çalışanlaŕına çok teşekkür ederm