Bu haber kez okundu.

KEÇİÖREN PARKINDAKİ OYUN PARKI TEHLİKE SAÇIYOR
banner229
Kooperatif Mahallesinde bulunan Keçiören parkında hurda haline gelen çocuk oyun parkı tehlike saçıyor.
Oyun parkından yoksun olan oyun alanı bulamayan çocuklar kendileri için büyük bir tehlike arz eden hurda haline gelen, pas tutmuş, kırık dökük olan oyun parkında oynamak zorunda kalıyor.
Oyun oynayan küçük bedenler mahallelerinde başka oyun alanları olmadığından dolayı kırık dökük ve her tarafı paslı olan parkta oynayarak hayatlarını hiçe sayıyorlar.
Park işletmecisi Belediye ye müracaat ettiğini, yeni bir parkın yapılması talebinde bulunmasına rağmen belediye yetkilileri kendisine olumlu bir cevap vermediğini belirterek, kırık dökük olan parkın kaldırılması talebinde bulundu.
Mahalle sakinleri de çocuklarının oyun oynayacağı alanların olmadığından yakınarak, mahallede bulunan oyun parkının belediye tarafından yenilenmesini talep ettiler.
Mahalle sakinleri son yıllarda belediyenin her mahallede yeni parklar yaptığını belirterek, kendi mahallelerinde bulunan oyun parkının yeniden yapılmasını talep ederek, belediye yetkililerinin bu konuda duyarlılık göstereceğine inanıyoruz dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.