Bu haber kez okundu.

Keçi Deyip Geçme Bilim ve Sanattan Vazgeçme
banner229

Siirt Üniversitesi  Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan projemiz “Keçi Deyip Geçme Bilim ve Sanattan Vazgeçme” ile ilimizde okuyan 25 lise öğrencisine eğitim verildi.  

Eğitimler Siirt üniversitesi bünyesinde ki çeşitli sınıf ve laboratuvarlarında gerçekleşti.

TÜBİTAK 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında desteklenen ve Veterinerlik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ebru Bilen ile danışmanlığını Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Kahyaoğlu’un yaptığı projenin açılış toplantısı Veteriner Fakültesi  konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya Rektör Yrd. Prof. Dr. Nihat Şındak, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tekin Şahin ve Veteriner Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Açılış toplantısıyla eğitimlerin start aldığı projede; insan ve doğa ilişkilerinde disiplinler arası bir yaklaşımla alanında uzman eğitmenler tarafından verilen derslerde, keçi örneği üzerinden yola çıkılarak doğa ve hayvan sevgisi öğrencilere aktarıldı.

2 dönem halinde gerçekleşecek olan projenin 2. dönemi 10 – 15 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanmaktadır. Projenin 2. döneminde yer almak isteyen lise öğrencilerinin www.kecibilimsanat.com adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Projenin 2. döneminin sonunda tüm katılımcıların sertifika ve plaketleri düzenlenecek olan kapanış sergisinde verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.