Bu haber kez okundu.

Kaymakam Ufuk Akıl, Şehit ve Gazi Aileleri ile İftar Yemeğinde Buluştu
banner229
İyiliklerin, güzelliklerin, kardeşliğin ve paylaşmanın en üst düzeyde yaşandığı rahmet ve marifet ayı Ramazan-ı Şerif münasebetiyle Baykan İlçe jandarma Komutanlığı tarafından bir iftar programı düzenlendi.
 Veysel Karani beldesinde Şehit ve Gazi aileleri onuruna verilen iftar yemeğinde, Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl ve Garnizon Komutanı Binbaşı Nayil Gözütok aileler ile yakından ilgilenerek tek tek sorunlarını dinlediler. İftar öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Akıl, Ramazan ayının dayanışmanın ve paylaşmanın yoğunlaştığı günler olduğunu ve ilk toplu iftarı şehit ve gazi aileleriyle birlikte yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Aziz şehitlerimiz, şanlı al bayrağımızı göklerde hür ve özgür bir şekilde dalgalandırmak için toprağa düştüklerini söyleyen Akıl, Türkiye Cumhuriyeti Devleti aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize minnettardır .Devletimiz her zaman olduğu gibi bundan sonrada da sizlerin yanında olmaya karşılaştığınız sorunlara çözüm bulmaya devam edeceğini söyledi.
İftar programına kaymakam Ufuk Akıl, Garnizon Komutanı Nayil Gözütok ve diğer askeri personeller, çok sayıda şehit-gazi aileleri, Baykan ilçe müftüsü ve kurum amirleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.