Bu haber kez okundu.

Kaymakam Şeker ve Başkan Özcan'dan Terör Saldırısında Yaralanan Tomris'e Ziyaret
banner229

Pervari Kaymakamı Hakan Şeker ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,PKK mensuplarınca araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan İbrahim Tomris'i Siirt Devlet Hastanesinde Ziyaret ettiler.

Siirt'in Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İngeli köyü yakınlarında kepçe operatörü İbrahim Tomris'in yaralandığı terör saldırısını kınadı.

Yaralanan işçiyi tedavi gördüğü Pervari Devlet Hastanesi'nde ziyaret eden Pervari Kaymakamı Hakan Şeker ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, yaralının durumu hakkında bilgi aldılar. Kaymakam Şeker ve Başkan Özcan, hastanede bulunan yaralını yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini bulundular.

Patlamanın İgneli köyüne bir kilometre kala, ilçenin içme suyu şebekesi yapımında çalışan iş makinelerinin geçişi sırasında yaşandığını aktaran Özcan, terör olayını şiddetle kınadı, bu tür terör eylemlerin hiçbir şekilde hizmetleri engelleyemeyeceğini aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.