Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM MEHMET KOCABEY DEN ŞEHİT BABASINA ZİYARET
banner229
2005 yılında Şehit olan askerin babasını Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey ziyaret etti.
Vatani görevini yapmakta iken 2005 yılında şehit olan piyade er Binyami Kurhan ın bir süredir hastanede tedavi gören ve taburcu olup evine geçen aynı zamanda ilçenin saygı duyulan kişilerinden olan Şükrü Kurhan'a Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere evinde ziyaret etti.
Ziyarette Kaymakam Mehmet Kocabey’e, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş eşlik ettiler. Sağlık durumu hakkında ailesinden de bilgi alan Kaymakam Kocabey, Şükrü Kurhan’la ile kısa bir sohbetten sonra hürmetlerini sunarak , acil şifalar diledikten sonra ziyareti sona erdirdi.
CUMHURİYET İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe merkezinde bu seneki eğitim öğretim döneminde eğitime başlayan Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret etti.
Baykan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Güven in eşlik ettiği okul ziyaretinde öncelikle kantini ve kantinde satışı yapılan ürünlerin yönetmeliğe uygun olup olmadığını denetleyen Kocabey ürünlerin son kullanma tarihlerini de kontrol etti.
Daha sonra sınıfları gezen ve öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Kocabey , öğretmenlerden öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı. İlçe genelince yapılan sınavlarda dereceye giren öğrencilere de ödüllerini verdikten sonra , okulun genel durumu hakkında okul idaresinden bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.