Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM KOCABEY, OKUL ZİYARETLERİNE ATABAĞI İLE DEVAM ETTİ
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey okul ziyaretlerine İlçeye bağlı Atabağı beldesinde bulunan Atabağı ilkokulu ve Atabağı ortaokuluna yaptığı ziyaretler ile sürdürdü.
İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş ın da kendisine eşlik ettiği ziyarette ;Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Atabağında bulunan okullardan Atabağı ilkokulu ve ortaokulunu ziyaret etti.
Ziyaretinde öncelikle İlkokuldaki sınıfları gezen Kaymakam Kocabey , okuma yazma seviyelerini de bizzat öğrencilerle bire bir yaptırdığı okuma alıştırmaları ile gördü. Daha sonra ortaokul kısmına geçen Kaymakam Kocabey, 7. ve 8. sınıfların hepsini ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta yapılan Teog sınavına dikkat çeken Kaymakam Kocabey , sınıfların teog sınavındaki başarılarını ve bir sonraki teog sınavı için yapılan programları hem öğrencilerden hem de öğretmenlerinden dinledi. Sınavın ve eğitimin önemine de özellikle vurgu yapan Kaymakam Kocabey , öğrencilere kaynak kitap noktasında kesinlikle tereddüt etmemelerini , bu konuda daima destekçi olacaklarını belirtti.
Ders anlatımına da katılıp öğrencilerle soru cevap şeklinde kısa bir ders işledi. Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, sınıf ziyaretlerinden sonra okul müdürünün eşliğinde okulun genel temizlik durumunu da inceledikten sonra. Okulun ihtiyaçlarını da derhal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne iletmesini ve eksikliklerin derhal giderilmesi noktasında çalışmalar yapılması talimatını verdikten sonra okuldan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.