Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM KOÇ, TÜM KÖYLERİMİZ ASFALT YOLA KAVUŞTU
banner229

 İl Özel İdaresi tarafından Tillo Köylere Hizmet Götürme Birliğine yaptırılan İkizbağlar Köyü 3 Km asfalt yol ile Fersaf köyü 4,5 Km asfalt yolu Tillo Kaymakamı Yunus Koç, tarafından yerinde incelendi. 

Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Tillo Çatılı 5 Km sathi kaplama asfaltının Limak Holding tarafından yapıldığını belirten Kaymakam Koç, İlçemizin en uzak köyü olan 22 Km mesafedeki Akyayla Köyünü ve Okulunu  ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 Kaymakam Koç, Limak Holding tarafından yaptırılan 22 Km Sathi kaplama asfalt yolun Akyayla Köyü için büyük bir problemi ortadan kaldıracağını ifade ederek, Vali Mustafa Tutulmaz ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e teşekkür etti.

Tillo Kaymakamı Yunus Koç, son 5 ayda yapılan asfaltlama çalışmaları ile beraber ilçemizin 6 köyünün asfalt yola kavuştuğunu ve  diğer yatırımlarında hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.