Bu haber kez okundu.

Kaymakam İnan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Kuzey Irak’ın Kani Rash bölgesinde, 1 Şubat 2018’de, teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Sözleşmeli Er Hayrettin Dindar'ın baba evini de ziyaret etti.

Kaymakam İnan, şehit yakınlarının herhangi bir ihtiyaçlarının olması durumunda telefonunun ve makamının 24 saat açık olduğunu belirtti.

Ziyaret esnasında şehit Dindar’ın annesi, babası ile sohbet eden Kaymakam İnan, "Devlet olarak, canlarını seve seve ülkesi için feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin yanındayız. Bizler aziz şehitlerimize minnet borçluyuz. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun." diye konuştu.

Şehit babası Akif Dindar ise Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’ın evlerine kadar gelerek kendilerini ziyarette bulunmalarından dolayı teşekkür ederek, Kaymakamımızın bizleri ziyaret etmeleri bizim için gurur vericidir dedi.

Kaymakam İnan, daha sonra Ormanbağı Köy meydanında vatandaşlar ile çay içip sohbet ederek, kendi tespitleri ve incelemeleriyle birlikte vatandaşların sorunlarının en kısa ve ivedi şekilde çözülmesi için gerekli birimlere iletti. 

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Ormanbağı İlköğretim Okulu'nda idareci ve öğretmenler ile öğrencilerin başarılarının arttırılması yönünde toplantı yaparak, Öğrencilere satranç, zeka küpü, kitap, farklı branşlara ait toplar hediye etti.

Kaymakam İnan, Ormanbağı Jandarma Karakoluna da uğrayarak güvenlik güçleri ile hasbihal ederek, kar kış demeden Vatan uğruna canlarını ortaya koyan korucu ve askerlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.