Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç’tan Görev Başındaki Mehmetçik ve Koruculara Moral Ziyareti
banner229

Eruh Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç,İl genel Meclis Üyesi Mehmet Acar ve kurum müdürleri ile birlikte, Köy Korucuları ile Dikboğaz ve Dağdöşü karakollarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı inceleme gezilerinin ardından; Karakol ve Korucu nöbet noktalarını da ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Korucuların nöbet mevzilerini gezen Murtaza Dayanç, nöbet başındaki korucularla bir araya gelerek sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizdeki karakolları ve korucu nöbet noktalarını gezerek, Güvenlik birimlerimizin daha güzel ve güvenli ortamlarda görev yapmaları için her zaman gerekli desteği vereceğiz.” Dedi.

Kaymakam Dayanç, "Ülkemizi, mal ve can güvenliğimizi koruyan ve 7/24 saat demeden nöbet bekleyen Mehmetçiğimizi ve korucularımızı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ülke genelinde vatandaşımızın güveni ve huzuru için canı pahasına gerçekleştirdikleri zorlu görevlerinden dolayı asker ve korucularımızı kutluyorum" dedi. Dikboğaz ve Dağdöşü karakollarında vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Dayanç, “Ülkenin her karış toprağında bu kutsal vazifeyi yerine getirmenin ayrı bir gururu ve onuru olduğunu biliyorum.

Ancak bu karakolda askerlik yapmanın bir başka heyecan ve ayrıcalığa sahip olacağını düşünüyorum. Bu yüzden de şu an bu karakolda görev yapan kardeşlerimizi kutlayarak, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.