Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç,Dünyanın En Yaşlı İnsanı Mehmet Esen'i Hastanede Ziyaret Etti
banner229

Eruh Kaymakamı ve Eruh Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Eruh Devlet Hastanesi'nde tedavi gören  dünyanın en yaşlı insanı Mehmet Esen (132) ve diğer hastaları ziyaret etti. 

Eruh Kaymakamı ve Eruh Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Acar ve beraberindekiler, Eruh Devlet Hastanesi Başhekiminden hastane hakkında bilgi aldıktan sonra Dünyanın en yaşlı İnsanı Mehmet Esen’i (132) ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundular.

Bir süre Esen’le yakından ilgilenip sohbet eden Kaymakam Dayanç, ailenin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esen ailesi ise, sağlanan yardımlardan dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Murtaza Dayanç’a teşekkürlerini ilettiler.

Hastanede Hasta ve hasta yakınlarının sorunlarını da dinleyen Kaymakam Dayanç, "Eruh Devlet Hastanemizde en iyi ve kaliteli hizmetin halkımıza sunulması için gereken her türlü yardım ve destek yapılacaktır. Evimizde nasıl bir konfor sergileyip yaşıyorsak, burada da o konforu yakalayıp gereken inceliği hastalarımıza göstermeliyiz.

Devlet hastanemizin özel hastanelerden daha kaliteli hale getirmeye çalışacağız. Buraya gelen hastalarımız ve hasta yakınları, her zaman haklılar gibi yaklaşım sergilemek zorundayız, çünkü hastanemiz halkımız için yapılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.