Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç'tan Eruh Gençlikspor'a Malzeme Desteği
banner229

Siirt'te görevlendirme yapılan Eruh Belediyesince, amatör ligde mücadele eden Eruh Gençlikspor'da top koşturan futbolculara malzeme desteği verildi.

Eruh Kaymakamı ve Eruh Belediye Başkanvekili Murtaza Dayanç, Belediye lokalinde düzenlenen malzeme dağıtım töreninde Eruh Gençlik Spor’un 23 futbolcusuna spor malzemesi desteğinde bulundu.

Eruh Belediye lokalinde düzenlenen malzeme dağıtım törenine, katılan ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç malzemeleri kendi elleriyle futbolculara teslim etti. Futbolcularla bir araya gelerek sohbet eden Dayanç,“Sporcularımız eminim ki, ileride çok daha başarılı olacaklar ve ilçemizi çok daha iyi temsil edecekler.

Eruh Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak maddi manevi desteğimizi sunacağız. Sporcularımıza sahip çıkmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak sosyal belediyeciliğin bir gereğidir. Dedi.

Eruh Gençlik spor Antrenörü İsmail Ece ise, kendilerine malzeme desteğinde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dayanç’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Eruh Sağlık Spor ile Eruh Gençlik Spor Rakiplerini Yenerek Eruhluları Sevindirdiler

Siirt Amatör ligde mücadele eden Eruh Sağlık Spor ile Eruh Gençlik Spor takımları rakiplerini faklı yenerek taraftarlara mutlu bir Pazar yaşattı.

Eruh ta oynanan iki maçla seyircilere bir futbol pazarı heyecanı yaşatan takımlarımızdan Eruh Sağlık Spor sahasında Kartal Spor’u 2- 0 yenerken, diğer temsilcimiz Eruh Gençlik Spor Ziyaret Spor’u 5-0 mağlup etti.
İlk karşılaşma saat 11:00 de Eruh Sağlık Spor – Siirt Kartal Spor arasında oynandı. Saha ve taraftar avantajını kullanan Sağlık Spor takımı maça istekli ve arzulu bir şekilde başlayarak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda top oynama üstünlüğü elinde tutan Sağlık Spor, Savaş Özerin kaleye çektiği şutun gol olmasıyla sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Saat 13.00’te başlayan diğer temsilcimiz Eruh Gençlik Spor Ziyaret Spor’u 5-0 skorla yenerek, lig şampiyonluğunda iddialı bir çıkış sergileyerek, Eruhlulara farklı bir galibiyet sevinci yaşattı.
Yeni bir kadroyla ilk maçında oynadığı güzel oyunla farklı galibiyet alan Eruh Gençlik Spor ilk yarıyı oynadıkları vasat oyuna rağmen Ömer’in golüyle 1-0 kapattı.

İkinci yarının başlamasıyla daha istekli, daha ataklı bir oyun sergileyen Gençlik Spor son 25 dakika içerisinde Ziyaret Spor’u Veysi, Enes, Eser ve Nedimin golleriyle adeta gol yağmuruna tuttu. Bu faklı galibiyetle ilk haftada liderliğe oturan Eruh Gençlik Spor taraftarlarına şampiyonluk umudu verdi.

Maçtan sonra bir açıklama yapan antrenör İsmail Ece, Eksiklerimizin olmasına rağmen ilk hafta kazanmanın önemli olduğunu ifade ederek, “Skor güzeldi. Ama ilk yarıda oynan oyundan memnun olmadım. İkinci yarıda daha paslı daha istekli oynadık. Aldığımız farklı galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum”. Dedi.

İlk haftada ilk golünü atan Veysi Damar ise, ilk maçta güzel bir galibiyetle lige başlamak bizleri mutlu etti. Fakat daha tam anlamıyla eksiklerimizi tamamlayamadık. Hocamızın katkılarıyla ciddi çalışmalar yapıp, hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.