Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM DAYANÇ, OKULLARI ZİYARET ETTİ
banner229
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, beraberinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi olmak üzere yeni açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurs Merkezi, İmam Hatip Orta Okulu, İmam Hatip Lisesi ve Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaretleri esnasında okulların fiziki durumlarını inceleyen Kaymakam Dayanç, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet ederek taleplerini ve önerilerini dinlerken, eğitim konusunda öğrencilere nasihatlerde bulundu.
Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bu yıl faaliyete geçen ve lise mezunu gençleri üniversite sınavlarına hazırlayan Eruh Kaymakamlığı Destekleme ve Yetiştirme Kurs Merkezi’ni de ziyaret ederek incelemelerde bulunan Dayanç, kurslara katılan Eruhlu gençlerin üniversiteli olabilmeleri için ellerinden gelen her türlü desteği sunacaklarını dile getirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.