Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç, Mehmetçikle İftar Açmaya Devam Ediyor
banner229

Eruh Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Enis Çoban ile birlikte Yeni Çizmeli Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, burada görev yapan kahraman Mehmetçikle iftar yaptı.

Ramazan ayı vesilesiyle sık sık ziyaretler gerçekleştirerek, iftarını farklı yerlerde açan Kaymakam Murtaza Dayanç, bu kez ise Yeni Çizmeli Jandarma Karakolunu ziyaret etti.

Karakoldaki son durumla ilgili bilgi alan Kaymakam Dayanç, daha sonra ise vatani görevini yapan askerle birlikte aynı sofraya oturarak iftarını açtı.

Askerlerle birlikte iftar sonrası çay içen kaymakam Dayanç, "Burada vatani görevini yerine getiren herkes memleketinden, ailesinden ve sevdiklerinden yüzlerce kilometre uzaktalar. Bizler bu mübarek Ramazan ayında bu uzaklığı ortadan kaldırmak, kahraman Mehmetçiğimizin her zaman yanında olduğumuzu bildirmek amacıyla buradayız.

Askerimiz görevini layıkıyla ve büyük bir fedakarlık örneği göstererek gerçekleştiriyor. Bizlerde onların her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Cenabı Allah bizleri mübarek Ramazan ayına kavuşturduğu gibi, bayrama da kavuşturmasını Rabbimizden istiyoruz. Türkiye sınırları içerisinde ve sınır ötesinde görev yapan bütün güvenlik güçlerimizi, Cenab-ı Allah esirgesin." diye konuştu.

İftar sonrası askerlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Dayanç, askerlerin hal ve hatırını sorarak, hayırlı teskereler temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.