Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç, Esnafın Sorunlarını Dinledi
banner229

Eruh Belediye Başkan Vekili ve Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, Cumhuriyet Caddesi'nde esnaflarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Eruh Belediye Başkan Vekili ve Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, ilçede yapılan hizmetleri yerinde görmek ve halkın sorunlarını, taleplerini dinlemek amacıyla esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Dayanç , bu sefer sorunları yüz yüze sıcak bir sohbet içerisinde esnaftan dinledi.

Esnafla bir araya gelen Kaymakam Dayanç, genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaştı.

Eruh’un gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Dayanç, “Yaptığımız projelerle Eruh ilçemiz geleceğe emin adımlarla koşuyor. Eruh’ta büyük bir değişimi ve dönüşümü hep birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kaymakam Dayanç, gerek kaymakamlık, gerekse de belediye olarak bizlere verilen görev alanı içerisinde yapılması gereken en güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. İnşallah yeni süreçte çağdaş şehirciliğin en güzel örneklerini bütün yönleriyle Eruh ilçemize kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar da Kaymakam Dayanç’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.