Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç, Engelli İki Vatandaşı Sevindirdi
banner229

Eruh Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç ilçede yaşayan iki engelli vatandaşa akülü tekerlikli sandalye hediye etti.

Eruh Belediye bahçesinde gerçekleşen  Akülü tekerlekli sandalye teslim törenine,Eruh  Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, Eruh Belediye Başkan yardımcısı Remzi Aksu , Eruh Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Derneği  müdürü Nurettin Akan, engelli vatandaşlar Ramazan Güneş,Mustafa Şen ve aileleri katıldı.

Yürüme Engelli olan Ramazan Güneş ve Mustafa Şen’e akülü tekerlikli sandalyesini hediye eden  Eruh Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kaymakamlığımızın girişimleri sonucunda sancaklar vakfı tarafından temin edilen 2 akülü tekerlikli sandalyesi ilçemiz merkezden Ramazan Güneş ve Çeltik suyu köyünden Mustafa Şen’e teslim ettiğini belirterek,  “engelliliğin yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren toplumsal bir konudur. Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur.

Bu kapsamda onların akülü araba, tekerlekli sandalye ve diğer ihtiyaç ve isteklerini elimizdeki imkânlar ve hayırsever iş adamlarımız ve vakıflarımızın desteğiyle gerçekleştirmeye çalışıyor. Bizler Kaymakamlık ve Belediye olarak her zaman onların yanlarındayız.

Ayrıca kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getirerek onları yalnız bırakmayarak, engellilere gereken ilgi ve desteği sağlayan Sancakları vakfına aileler ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.