Bu haber kez okundu.

Kaymakam Çotu, Mahalle Muhtarları ile Toplantı Yaptı
banner229

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çotu, Baykan İlçesi, Veysel Karani ve Atabağı Beldelerine bağlı mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.

Mahallelerin eksikleri ile ilgili bilgi aldı, isteklerini dinledi. Eksiklerin hızlı bir şekilde giderilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. 
Toplantıda konuşan Kaymakam Çotu, muhtarlarla sadece toplantılarda değil, her ortamda, her zaman görüştüklerini belirterek şöyle konuştu: 
"Zaten olması gereken de bu olmalı. Görüşme konusunda da muhtarların her zaman önceliği vardır. Yoğun bir programım olmadığı müddetçe siz değerli muhtarlarımıza kapımız her zaman açık.

Mesul olduğunuz mahallerinizin sorunlarını halletmek için ben ve mesai arkadaşlarım her zaman halletmek için yoğun bir mesai sarf ediyorlar.
Sizler vasıtasıyla az çok hangi köyün ve mahallenin ne sorunu var bunlara vakıf olduk artık. Sizlere gelen elektrik, ulaşım gibi konuları ilgili kurumlarla görüşüp çözmeye çalışıyoruz. Tabi işin doğası gereği ihtiyaçlar sonsuz, imkanlar kısıtlı. Biz elimizdeki imkanları vatandaşlarımıza sunmak için gayret sarf ediyoruz. Bizler halkımıza hizmet için varız. Sizlerden gelen görüş ve önerileri yerine getirmek biz idarecilerin asli görevidir.

Baykan ilçesi,Veysel Karani Beldesi ve Atabağı Beldesi’nde yaşanan sıkıntıların bir an evvel son bulması için sizlerle birlikte çalışacağız. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.