Bu haber kez okundu.

Kaymakam Çotu, Kurum Müdürleriyle Toplantı Yaptı
banner229

Baykan Kaymakamı Cuma Çotu,  ilçe kurum müdürleri ile toplantı yaptı

Kaymakamlık Şehit Uzman Çavuş Halil İbrahim Kara toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Kurum müdürleri katıldı.
Toplantının başında konuşan Kaymakam Çotu, sözlerinin başında kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin gerekliliğini ifade ederek şöyle devam etti, “Kamu görevlisi olarak bizler vatandaşlarımıza hizmet etmekle yükümlüyüz. Bu nedenle tüm kurumlarımızda vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı içinde olmamız gerekiyor.

Kurum müdürlerimizden ve personelimizden vatandaşlarımıza karşı güler yüzlü bir yaklaşım içinde olmalarını, kanun ve yönetmelikler çerçevesinde vatandaş başvurularını hızlı bir şekilde sonuçlandırmalarını bekliyorum” diye konuştu.

Kamu kurumlarında tasarruf tedbirlerine uyulmasının gerekliliğine de dikkat çeken Kaymakam Çotu, sözlerinin devamında SODES ve diğer projelerin teklif çağrılarını kamu kurumlarının mutlaka takip etmelerini ve kendi alanlarını ilgilendiren konularda proje hazırlamalarını beklediğini kaydetti.
Toplantının devamında kamu kurum müdürleri görüş ve önerilerini dile getirdiler. 
Kaymakam ÇOTU, bu tarz toplantıların daha sık yapılacağın ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.