Bu haber kez okundu.

Kaymakam Aydemir ve Beraberindeki Heyet, Petrol Arama Çalışmasını İnceledi
banner229

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Alay Komutanı Yardımcısı Yaşar Albay ,27.Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Lokman Özcan ve İl Genel Meclis Üyesi Cangir Bayram,Yazlıca Dağı Herekol bölgesinde yapılan petrol arama çalışmalarını yerinde incelediler.

Bölgede konuşlanan askeri üs bölgesinde teröre karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçikleri ziyaret ederek, moral veren Pervari Kaymakamı Musa Aydemir ve beraberindeki heyet, daha sonra TPAO'nun petrol arama çalışmalarını yaptığı bölgeye geçti.

TPAO yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaymakam Aydemir,daha önce terör örgütünün yoğun olarak kullandığı alanlardan olan Herekol Dağına geldiklerini belirtti.

TPAO tarafından bölgede petrol arama çalışması başlatıldığını söyleyen Kaymakam Musa Aydemir, "Son yıllarda askerimizin, devletimizin yapmış olduğu operasyonlarla beli kırılan terör örgütünden boşalan yerlerde şu anda petrol arama faaliyetleri sürdürüldüğünü ve yapılacak çalışmalar neticesinde yakın zamanda petrolü burada bulacaklarını ve kulenin dikildiğini söyledi.

Beraberindeki heyet ile birlikte Herekol Bölgesinde görev yapan asker ve koruculara moral ziyaretinde bulunan Kaymakam Musa Aydemir yaptığı açıklamada "Ülkemizi, mal ve can güvenliğimizi koruyan ve 7/24 saat demeden nöbet bekleyen Mehmetçiğimizi ve korucularımızı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ülke genelinde vatandaşımızın güveni ve huzuru için canı pahasına gerçekleştirdikleri zorlu görevlerinden dolayı asker ve korucalrımızı kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.