Bu haber kez okundu.

Kaymakam Aydemir ve Başkan Özcan, Öğrencilerle İftarda Bir Araya Geldi
banner229

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan Pervari İmam Hatip ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Okulun yemekhanesinde öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Pervari Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulundular.

İftar yemeği öncesi öğrencilerin sorunlarını dinleyen Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, öğrencilerle sıcak bir aile ortamı yaşatmaya çalışarak, eğitim ve geleceğe yönelik tavsiyeler verdi.

Duaların edilmesinin ardından hep birlikte oruçlar açılırken Kaymakam Aydemir, etüt sınıflarını da ziyaret ederek pansiyon içerisinde de incelemelerde bulundu.

Kendisinin zor şartlarda okuduğunu aktaran Kaymakam Aydemir, "Sizler için en iyi eğitimin verilebileceği alanlar oluşturuldu. Bugün iftar sofrasında sizlerle bir araya gelmemize vesile olan okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve siz sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Pervari İmam Hatip ve Anadolu Lisesi’nde düzenlenen iftar programında öğrencilerin iftar bereketine ortak olan Belediye Başkanı Tayyar Özcan’da, Ramazan Ayı'nın bu bereketini gençlerle birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Pervari’de gençlik hizmetlerimiz her zaman ön planda oldu. Pervarili gençleri olarak güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Bizler de ortaya koyduğunuz projelere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Gösterdiğiniz bu uyum ve başarının artarak devam etmesini diliyorum. Ramazan'ın güzellikler getirmesini temenni ederken katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.