Bu haber kez okundu.

Kaymakam Aydemir ve Başkan Özcan, Beğendik Beldesini Ziyaret Etti
banner229

Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçeye Bağlı Beğendik Beldesine ziyaret düzenledi.

Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ziyaretlerinde vatandaşlarla ile bir araya gelip, belde okullarınıda gezerek sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Pervari İlçe Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkan Vekili Musa Aydemir, Belde halkı ile bir araya gelerek, halkın sıkıntılarını dinleyerek istek ve taleplerini aldı. Kaymakam ve Beğendik Belediyesi Başkan Vekili Musa Aydemir, amaçlarının Belde halkının huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını onlara hissettirmek için vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, Belde de yardıma muhtaç ailelere gerekli yardımlarda bulunacaklarını ve güzel projeler uygulayarak halkımıza en iyi hizmeti sunacaklarını dile getirerek, Vatandaşların sorun ve taleplerine yerinde çözüm getireceklerini söyledi.

Kaymakam Musa Aydemir, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Vatandaşlar ise ilçeye yeni atanan, Kaymakam Musa Aydemir’in Beldelerine yapmış olduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, devleti yanlarında görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirttiler.

Pervari İlçe Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkan Vekili Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’la birlikte belde okullarını ziyaret ederek, öğretmenlerle toplantı yaparak onların istek ve taleplerini dinledi.

Pervari İlçe Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkan Vekili Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın Beğendik beldesi gezisine AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayı Lokman Özcan ve İl Genel Meclis Üyesi Cangir Bayram'da eşlik etti.

,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veysi kuctu 5 yıl önce

veysi kuctu