Bu haber kez okundu.

Kayabağlar Belediyesi 60 Yaş Üstü 40 Vatandaşı Geziye Gönderdi
banner229

İçişleri Bakanlığının görevlendirme yaptığı Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar Belde Belediyesi, Kardeş belediye Zeytinburnu Belediyesinin katkılarıyla  İstanbul'a gezi programı düzenledi. 

Kayabağlar beldesinde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Kayabağlar Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Musa Üçgül, İstanbul'u görmemiş veya uzun zamandır gitmemiş 60 yaş üstü 40 vatandaşın geziye gönderildiğini söyledi.

Kayabağlar Belediyesinin sosyal çalışmalara önem verdiğini belirten Üçgül, şöyle konuştu: "Belediyemiz tarafından hazırlanan İstanbul gezisine 40 kişiyi yolcu ettik. İstanbul'da 4 gün kalarak tarihi ve doğal güzelliklerini yerleri görme imkanı bulacaklar. Çoğunluk itibariyle İstanbul'u görmemiş veya uzun zamandır gitmemiş olan vatandaşlarımız. İlk gezimizi beldemizde ikamet eden yaşlılarımız için düzenledik.

Bundan sonra da inşallah gençlerimize yönelik ekim ayı içerisinde İstanbul ve Çanakkale gezisi düşünüyoruz. Bu anlamda kardeş belediyemiz olan Zeytinburnu Belediyemizin de desteği var."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.