Bu haber kez okundu.

Kayabağlar Belediyesi 100 Kişiyi Geziye Gönderdi
banner229

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar Belde Belediyesi, düzenlediği gezi programı kapsamında 100 kişiyi İstanbul'a gönderdi.

Belediye binasında düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Musa Üçgül, gençlere önem verdiklerini söyledi.

Beldede ikamet eden 100 genci İstanbul gezisine gönderdiklerini belirten Üçgül, şöyle konuştu: "Gençlerimiz İstanbul'da 4 gün kalarak tarihi ve doğal güzellikleri görme imkanı bulacaklar.

Kayabağla rBelediyesi olarak beldede yapılan çalışmalarımızın yanı sıra sosyal akivitelerle de vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.

Bu gezilerin düzenlenmesinde katkı sağlayan kardeş belediyemiz Zeytinburnu Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz."

Kayabağlar Belde Belediyesi ve kardeş  Zeytinburnu Belediyesinin daveti üzerine 100 kişilik lise öğrencisi İstanbul'da 4 günlük “Kardeşlik Gezisi” kapsamında, boğaz turu, Miniatürk,Panorama 1453 Fetih Müzesi, Eyüp Sultan Camii, Yerebatan Sarayı (Yerebatan Sağnıcı), Ayasofya,Topkapı Sarayı Müzesi ve Sultan Ahmet meydanı ve camisini gezdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
felek 6 yıl önce

çoooooook güzel bir gezidir isterseniz sizde gidin ben gitim bidaha ayarlarsa bidaha giderim

Avatar
FELEK 6 yıl önce

GİTİM UNUTULMAZ BİR GEZİYDİ SİZİNDE GİTMENİZİ TAFSİYE EDERİ