Bu haber kez okundu.

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, "Beldeyi Doğalgaza Kavuşturacağız"
banner229

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, 31 Mart'ta belde halkının kendisine göstermiş olduğu teveccühlerini boşa çıkarmayacağını ve Kayabağlar halkına hizmetin en iyisini sunmaya çalışacağını söyledi.

31 Mart'ta kendisine oy veren ve vermeyen herkese teşekkür eden Seven, şunları kaydetti: "Ben sadece bana oy verenlerin değil vermeyenlerin de belediye başkanı olarak herkese eşit hizmet götüreceğim. Bütün belde halkının hizmetkârı olacağını, beldenin hak ettiği hizmetlere kavuşması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Ankara’daki 30 yıllık siyasi ve iş tecrübelerini kullanarak Kayabağlar Beldesinin hak ettiği hizmetlere kavuşturacağını ve ilk etapta beldenin Doğalgaz ve yol sorunu çözmeye çalışacağını ifade etti.

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, 31 Mart yerel seçimlerde vatandaşların büyük bir teveccühünü alarak belediye başkanlığına seçilmesinin ardından, seçim öncesinde vaat ettiği 17 projenin arkasında olduğunu ve projelerini bir bir hayata geçireceğini söyledi.

Başkan Seven, ilk etapta beldeyi doğalgaza kavuşturacağını belirterek, Kızılcıhamam’da yapılan toplantıda Enerji Bakanı ile görüştüğünü yaklaşık 5 km’lik doğalgaz boru hattının çekilmesi sözünü aldığını ve yakın zamanda beldeyi doğalgaza kavuşturacaklarını söyledi.

Başkan Seven, yollarının çok berbat olduğunu ifade ederek yollarının yapılması için belediyenin imkanlarının yetersiz olduğunu, destek için Valimiz Ali Fuat Atik ve Milletvekilimiz Osman Ören’den gerekli destekleri alarak çözmeye çalışacaklarını belirtti.

Seven, beldeye çok amaçlı bir sosyal tesis, kütüphane yapmayı hedeflediklerini, belediye olarak taziyelerde yemek vereceklerini ve belediye bünyesinde bir aşevi kuracaklarını söyledi.

Başkan Seven, beldedeki gençlere iş imkanı sunmak için beldede bir tekstil Fabrikasının kurulması için ön görüşme gerçekleştirdiğini ve yaklaşık 300 kişinin istihdam edileceğini, bir başka büyük projelerinin entegre süt tesisi yaparak beldeyi kalkındırmak istediğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kürşat 5 yıl önce

Salim Beyin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Söylediklerini yapabileceğine canı gönülden inanıyor. Salim Bey Keşke Kurtalan Belediye Başkanı olsaydınız. Allah Yardımcınız olsun Gönül insanı.