Bu haber kez okundu.

Kasten Adam Öldürme Suçundan Aranan 5 Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından ‘Kasten Öldürme (10 yıl hapis cezası) Suçundan aranan (A.A.), (B.A.), (V.Y.), (S.A), ve (M.S.A) isimli şahıslar, Tillo ilçesine bağlı Akyayla Köyü bölgesinde yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından ‘Kasten Öldürme (10 yıl hapis cezası) Suçundan aranan (A.A.), (B.A.), (V.Y.), (S.A), ve (M.S.A) isimli şahıslar Siirt İl jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi ve Tillo İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek yürütmüş olduğu çalışmalar neticesinde, 29.07.2019 günü saat 09:00’da Tillo ilçesine bağlı Akyayla Köyü bölgesinde yakalanmış olup, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak, Siirt Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.