Bu haber kez okundu.

Kasaplar Fiyatlardan Şikâyetçi !
banner229
Siirt’te kasaplarda kırmızı etin kilosu 30 TL’ye yükselirken, Dana eti ise 32 TL’den alıcı buluyor.
İlimiz genelinde fiyatların artması ile birlikte vatandaşın ete olan talebi azalırken, bu durumdan en çok etkilen ise kasaplar oldu. Aydınlar caddesinde kasaplık yapan Güven Bilim, fiyatlardaki artışın sebebinin hayvan üretiminin az olmasından kaynaklandığını söyledi.
Vatandaşların hayvancılığa önem vermediğini aktaran Bilim, kaliteli et bulmanın da zorlaştığını ifade etti. Et fiyatlarındaki artışın müşteri ile kasabı karşı karşıya getirdiğini ve kasapların müşteriye karşı zor durumda kaldığını aktaran Bilim, "ilimizde etin kilosu 30 TL, Dana eti ise 32 TL. Ramazan’dan sonra fiyat çok arttı.
 Ramazan etin kilosunu 25 TL’den satıyorken şimdi bu fiyat bir anda 30 TL’yi buldu.
Bu durum müşteri ile bizleri karşı karşıya getirdi ve kasapları olumsuz etkiledi. Bu durum yalnızca ilimizde değil, Türkiye’nin birçok yerinde de yaşandı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtVatandaşKasapEt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.