Bu haber kez okundu.

“KARDEŞLİK YOLUNDA BİR SİMİT BİR HURMA” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
banner229
AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen geleneksel su, simit ve hurma ile iftar açma programı çarşı camide gerçekleştirildi.
AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen Çarşı Caminin önünde kurulan simit ve hurma sofrasına halk yoğun ilgi gösterdi.
Son zamanlarda Müslümanlara yapılan kıyımları kınamak ve fakir Müslüman sofrasını hatırlatmak ve kanayan yaralarına ortak olmak için yapılan iftar sofrasına birçok vatandaş katıldı. İftar sofrasında özelikle Müslümanlara yapılan kıyımlara dikkat çekmek olduğunu söyleyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci,” Özelikle bu gün Çin baskısı altındaki oruç tuttukları için öldürülen Müslüman kardeşlerimizi, Filistinli kardeşlerimizi, Arakanlı Müslümanların maruz kaldıkları şiddeti ve Kobani’de katledilen kardeşlerimizin sesini duyurmak için bu iftar sofrasını organize ettik.
Birde 2013 yılında Mısır’ın Rabia Meydanı’nda ki kardeşlerimizin dayanışmasını hatırlamak ve yanlarında olduğumuzu dile getirmek için, Müslüman âleminin ümmetinde Peygamberimiz dönemindeki yokluk ve fakirlik dönemlerini, insanlarımız bir gün de olsa hatırlaması manasında düzenledik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.