Bu haber kez okundu.

“KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ EYLEM PLANI” KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
banner229
"Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı" kapsamında oluşturulan karayolu trafik güvenliği eylem planı koordinasyon kurulu toplantısı Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın’ın yanı sıra kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan kurul üyeleri katıldı.
Toplantıda, Trafik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumda eylem planın tüm yönleri masaya yatırıldı. Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın burada yaptığı konuşmada; Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın talimatları doğrultusunda, İlimizde yaşanan Trafik sorunlarına çözüm üretme ve trafik kazalarının önlenmesine ilişkin kararları görüşmek için toplandıklarını ifade ederek, “Trafik kazalarını azaltmak, katılımcı kuruluşların katkı ve destekleriyle yeni tedbirler alınmasını sağlamak amacıyla Trafik eylem planında sorumlu kuruluşların daha etkin rol almasını sağlayacak tedbirlerin eylem planında yer alacağını” belirtti.
Toplantıda; trafik güvenliğine yönelik Siirt’te yapılan denetim, eğitim faaliyetleri, kaza istatistikleri, trafikte sürücülerin en önemli kaza nedenlerinden olan aşırı hız, alkollü araç kullanma, kavşaklarda geçiş önceliğine uymama ve seyir halinde cep telefonu ile görüşme ihlallerini yapmamaları, alınan tüm tedbirlere rağmen oluşan trafik kazalarında ölüm ve yaralanmaları en aza indiren emniyet kemeri takma ile kask kullanma alışkanlığının vatandaşlar tarafından benimsenmesinin önemine vurgu yapıldı.
Toplantı soru-cevap ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.