Bu haber kez okundu.

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL HULUSİ AKAR, VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ
banner229
Bölgedeki birlikleri denetlemek ve bir dizi incelemede bulunmak üzere Siirt'e gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi AKAR, Siirt Valisi Mustafa TUTULMAZ’ı makamında ziyaret etti.
Valiliğe gelişinde Vali Mustafa Tutulmaz tarafından karşılanan Orgeneral Akar, ilk olarak, Valilik Şeref defterini imzaladı. Daha sonra Valilik makamına geçen Orgeneral Akar, Vali Mustafa Tutulmaz ile bir süre görüştü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz, Orgeneral Akar ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar’a ziyaretinde; 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 3. Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ve İl jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu eşlik etti. Yaklaşık 25 dakika süren görüşmenin ardından, Orgeneral Hulusi Akar Valilikten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.