Bu haber kez okundu.

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL HULUSİ AKAR SİİRT’TE
banner229
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, 3. Komando Tugay komutanlığını ziyaret ederek, askeri personel ve geçici köy korucularının bayramını kutladı.
Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde 2'nci ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Jandarma Asayiş Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile birlikte 3. Komando Tugay komutanlığını ziyaret etti.
Siirt Valisi, Mustafa Tutulmaz, 3. Komando Tugay komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ve askeri erkan tarafından Karşılanan Orgeneral Akar, ilk olarak Tugay Komutanlığı tören alanında Mehmetçiklerle bir araya geldi.
   Mehmetçiklerle tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutlayan Orgeneral Akar, daha sonra İl, İlçe ve köylerde görev yapan köy korucularıyla bir araya geldi. Köy korucuların bayramını kutlayan Orgeneral Akar, kendileri ile uzun süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
   Köy Korucularının taleplerini yetkililere not aldıran Orgeneral Akar burada yaptığı konuşmada; ‘Terörle mücadelede fedakârca ve kahramanca güvenlik kuvvetlerimiz ile birlikte mücadele eden köy korucularımızın ekonomik-sosyal ve her türlü özlük hakların iyileştirilmesi yönünde çalışmaların devam ettiğini’ söyledi. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya vurgu yapan Orgeneral Akar, Ramazan Bayramının ülkemize ve Milletimize sağlık, huzur getirmesini temenni etti.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Mustafa Tutulmaz ise,’Valilik olarak, her zaman köy korucularımızın yanındayız. Bir ve beraberiz. İlimizin güvenlik ve asayişinde önemli hizmetler sunan köy korucularımızın Ramazan bayramını tebrik ediyorum.’dedi.
     Vali Tutulmaz,’Milli birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin daha da güçlenmesi, bu coğrafyada barışın ve kardeşliğin egemen kılınması hepimizin ortak hedefidir.’ diyerek sözlerini tamamladı.
 Siirt’teki ziyaretlerini tamamlayan Orgeneral Akar ve beraberindeki heyet daha sonra Siirt’ten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.