Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanı Taşkın'dan Engellilere Akülü Araç
banner229

Siirt Belediyesi engelli vatandaşların engellerini kaldırmak için gerekli çalışmaları yaparken bir yandan da ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araç vermeye devam ediyor. Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından daha önceden tespiti yapılmış 9 engelli vatandaşımıza Akülü araç desteği yapıldı.

Daha önceden tespiti yapılmış 9 Engelli vatandaşımızı ve ailelerini makamında ağırlayan Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, düzenlenen törenle Akülü Sandalyelerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı konuşmada, “3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle etkinliklerimiz devam ediyor. Engellilerin her yönüyle hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Onların eksikliklerini tespit ettikten sonra, tekerlekli sandalye veya nelere ihtiyaçları varsa, elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz. Bugünde bize başvuru yapan kardeşlerimize Akülü tekerlekli sandalyelerimizi dağıtmış olduk.

Allah bu kardeşlerimize hayırla, sağlıkla kullanabilmeyi nasip etsin. Bize başvurular geldikçe bu tür çalışmalarımız devam edecek. Belediyemiz ve Devletimizin en asli görevlerinden bir tanesi budur. Daha önce de dile getirdiğim gibi hepimizin birbirine ihtiyacı var.

İnsanoğlu sosyal bir varlık, her zaman hep birlikte yaşıyoruz. Bazılarımızın ihtiyaçları bazılarımıza göre daha fazla ama kimin hangi zamanda ihtiyacının artacağını bilemeyiz. Onun için birbirimize destek ve birbirimize yardımcı olmak durumundayız. Bu konuda da biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve diğer yetkililer tarafından Akülü sandalye talebinde bulunan 9 engelli vatandaşımıza akülü sandalyeleri hediye edildi.

Düzenlenen törenin ardından Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın Engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini makamında ağırlayarak onlarla bir süre sohbet etti.

Akülü araçlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ise desteklerinden dolayı Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.