Bu haber kez okundu.

KANSER BİLGİLENDİRME EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
banner229
Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi eğitim birimi tarafından 6 kız Kur’an Kursunda 170 öğrenciye kanser erken teşhisi ve kanser taramaları konusunda eğitim verilerek, broşürler dağıtıldı.
Ayrıca eğitim alan bayanlardan yakın çevrelerindeki kişileri kanser taramalarını yaptırmak üzere KETEM’e yönlendirmeleri konusunda destek istendi.
Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahadır Özdemir “KETEM olarak faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu hususta özveri ile çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. KETEM’de yapılan eğitim, tarama, tahlil ve tetkikler ücretsiz olarak yapılmaktadır. İlimiz merkezinde, ilçelerde ve köylerde ikamet eden vatandaşlarımızı KETEM’e bekliyoruz. Bizler de müdürlüğümüz olarak bir yılı aşkın bir süredir KETEM hastalarına ücretsiz servis hizmetini sunuyoruz.
KETEM’e servis ile gelmek isteyenler aile hekimleri ile irtibata geçerek bu hizmetten faydalanabilirler. Vatandaşlarımızdan ve diğer resmi kurumlarımızdan gelecek eğitim ve tarama taleplerini en kısa süre içerisinde değerlendirmekteyiz. Eğitim ve tarama talebi olan kişiler aile hekimleri, toplum sağlığı merkezi, KETEM ve müdürlüğümüz ile iletişime geçebilirler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.