Bu haber kez okundu.

KAN BAĞIŞI ŞAMPİYONU
banner229
Siirt'te "kan bağışı şampiyonu" olan Uğur Ertaş, herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olması gerektiğini söyledi.
Siirt Kızılay Kan Merkezi'nde 22'inci kan bağışında bulunan 29 yaşındaki Ertaş yaptığı açıklamada, 20 yaşından bu yana düzenli olarak kan bağışında bulunmaya gayret gösterdiğini belirtti. Kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten Ertaş, şöyle konuştu: "Herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Kan bağışı hayat kurtarmaktır. Bağışlanan bir ünite kan, 3 hayatı kurtarmak anlamına geliyor. Kan, acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Bütün hastalarımıza lazım olacak bir ihtiyaçtır. Onun için herkesin 3 ayda bir kan vermesi gerekiyor." Ertaş, Kızılay'ın kan bağışı yaptığından dolayı kendisini ödüllendirdiğini sözlerine ekledi.
Kızılay Kan Bağışı Kazanım Uzmanı Reyhan Kılıçvuran da, Ertaş'ın 22 kez kan bağışıyla kentin "kan bağışı şampiyonu" olduğunu ifade etti. Ertaş'ın ilk olarak 9 yıl önce kan bağışında bulunduğunu dile getiren Kılıçvuran, "Öncelikle ona teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığın tüm halkımızda oluşmasını istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.