Bu haber kez okundu.

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri, Siirt'te Bazı Temaslarda Bulundu
banner229

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile birlikte Siirt’te temaslarda bulunarak çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Siirt’te hayata geçirdiği projeleri yerinde görüp incelemelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ilk olarak Siirt Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Burada Dicle Kalkınma Ajansının teknik desteği, Avrupa Birliği ve Türkiye’nin mali iş birliği ile finanse edilen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen “Rekabetçi Sektörler Programı” kapsamında desteklenerek kurulan Avrupa’nın en büyük fıstık işleme tesisi hakkında bilgi aldı.

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, modern üretim tekniklerine sahip olan tesisin Siirt ve ülke ekonomisi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Daha sonra DİKA Siirt Yatırım Destek Ofisi personeli ile birlikte Siirt’in Tillo İlçesi’nde Dicle Kalkınma Ajansının mali desteği ile yapılan “Cam Seyir Terası ve Kaletül Üstad Mevkii Mesire Alanı” projeleri ziyaret edildi.

Ardından yine Dicle Kalkınma Ajansının mali desteği ile yapılan “Rasıl Hacar (Deliklitaş) Mesire Alanı” projesini ziyaret eden Genel Müdür Yeniçeri, Siirt’in doğa turizmi konusunda Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ tarafından bilgilendirildi.

Programın sonunda Dicle Kalkınma Ajansının Siirt Yatırım Destek Ofisi’ni ziyaret eden Yeniçeri, buradaki çalışanlar ile bir araya gelerek kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.