Bu haber kez okundu.

JUDO, ATLETİZM VE YÜZME MÜSABAKALARINDA İLİMİZ SPORCULARI DERECEYE GİRDİ
banner229

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 11-12 Mart 2017 tarihinde Elazığ ilinde yapılan “Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Yarı Final Müsabakalarına katılan, Yüzücülerin Dereceler aldığı bildirildi.

400 M Serbest Yüzücülerimizden Rahmet Eliş İkinci, Ayşe Eliş Üçüncü olurken 100 m Sırt Üstü Stilde Üçüncü ve Kurbağalama stilinde Ayşe Eliş Yine Üçüncü olarak İlimizi başarıyla temsil etmişlerdir.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, sporcuları ve Antrenörleri makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

JUDO MÜSABAKALARINDA İLİMİZ SPORCULARINDAN DERECE

2016-2017 Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2017 yılı faaliyet programında yer alan Judo Anadolu Yıldızlar Ligi Final Müsabakaları 17-19 Mart 2017 tarihleri arasında Ordu iline bağlı Ünye ilçesinde gerçekleştirildi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Final Müsabakalarına, 29 ilden 111 bayan 116 erkek toplam 227 sporcu katıldı, İlimizi temsil eden sporcular dereceler aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam OLGAÇ Sporcuları ve Judo Antrenörlerini Makamında kabul ederek başarı dileklerinde bulundu.

KIZLAR

ERKEKLER

ŞİKLET

ADI-SOYADI

DERECE

SİKLET

ADI-SOYADI

DERECE

24 KG.

KÜBRA ÇİFTÇİ

TÜRKİYE 2.

26 KG.

EYYUP CANGİR

TÜRKİYE 2.

28 KG.

BETÜL ANIK

TÜRKİYE 2.

38 KG.

EBUBEKİR SÜREN

TÜRKİYE 3,

40 KG.

BAHAR TOKAL

TÜRKİYE 5.

46 KG.

SAMETAKTAŞ

TÜRKİYE 5.

44 KG.

LEYLA ŞEKER

TÜRKİYE 5.

55 KG.

M.KADİR SÜRGÜVENÇ

TÜRKİYE 5.

57 KG.

KADER BOĞA

TÜRKİYE 5.

+66 KG.

Y AKUP SÜNGÜ

TÜRKİYE 5.

ATLETİZM YARI MARATONUNDA İLİMİZ ATLETLERİNDEN BAŞARI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 19 Şubat 2017 tarihinde Trabzon ilinde yapılan “37. Uluslar arası Yarı Maratonuna 7 Ülkeden toplam 307 sporcu katıldı.

İlimizi Temsilen Siirt Gençlik ve Spor Kulübü Atleti Serkan DAKAK Uluslar arası sıralamada 10000 Metre’de Dördüncü, ve Ulusal sıralamada ise 10000 Metre de üçüncü olmuştur.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, sporcuyu ve Antrenörünü makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.