Bu haber kez okundu.

Jet Fadıl, Yine Hayal Kırıklığına Uğradı
banner229
2015 genel seçimlerinde Siirt ‘ten bağımsız aday olan Jet Fadıl olarak bilinen M. Fadıl Akgündüz seçimlerde yine hüsrana uğradı
Türkiye kamuoyunda Jet Fadıl olarak tanınan M.Fadıl Akgündüz 2015 Genel seçimlerde Siirt’ten Bağımsız adayı olarak açılan son sandık verilerine göre sadece 206 oy aldı.
2002 genel seçimlerinde yurtdışında olduğu halde Siirt’ten milletvekili seçilerek Büyük Millet Meclisine giden Fadıl Akgündüz hakkındaki iddialardan dolayı fezleke düzenlenerek Milletvekilliği düşürülmüş hapse atılmıştı. 2015 genel seçimlerinde yeniden aday olan Fadıl Akgündüz seçim kampanyasını Siirt’te kurmak istediği otomobil fabrikası üzerinden yürüten Akgündüz katıldığı televizyon programında “ Ben oyumu HDP’ye verecem ama Siirtliler bana versin” ifadesinde bulunmuştu.
Toplamda 206 oy alan Fadıl Akgündüz seçim sonrası 2007 yılında Avukatı Veysi Yaşar’ın seçilmemesinin üzerine Siirtlilere gönderdiği sitem mektubunun aynısını bu seçimde seçimde de gönderip göndermeyeceği merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.