Bu haber kez okundu.

Jandarma’dan Zehir Tacirlerine Darbe
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Eruh Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 23 Temmuz 2018 tarihinden itibaren yürütülen faaliyet kapsamında, Eruh ilçesi ve Siirt İl Merkezinde ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ suçunu işlediği değerlendirilen şüpheliler takip edilmiş,soruşturma kapsamındaki (5) şüpheli şahsın ev eklentileri ve bahçelerinde yapılan aramalarda;13 Kg. Esrar Maddesi, (650) Adet Kök Kenevir Bitkisi, (5) Adet Cep Telefonu, (2) Adet Eldiven ve (1) Adet makas ele geçirildi.

Siirt valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Eruh Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 23 Temmuz 2018 tarihinden itibaren yürütülen faaliyet kapsamında, Eruh ilçesi ve Siirt İl Merkezinde ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ suçunu işlediği değerlendirilen şüpheliler takip edilmiş, olup, Şüphelilerin uyuşturucu maddeleri hasat ettikleri, satmak için müşteri aradıkları tespit edilmiştir.
Bu kapsamında söz konusu uyuşturucu maddelerin yakalanması maksadıyla, Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Eruh İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 21 Eylül 2018 günü saat:17:00 sıralarında soruşturma kapsamındaki (5) şüpheli şahsın ev eklentileri ve bahçelerinde yapılan aramalarda;
-13 Kg. Esrar Maddesi,
-(650) Adet Kök Kenevir Bitkisi,
-(5) Adet Cep Telefonu,
-(2) Adet Eldiven ve (1) Adet makas ele geçirilmiştir.
Söz konusu olayla ilgili olarak Eruh Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda (5) şüpheli şahıs gözaltına alınarak, gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır.
Şüphelilerin soruşturma ve gözaltı işlemleri devam etmektedir.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında çalışmalarına kararlılıkla devam edecektir
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİGİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.