Bu haber kez okundu.

Jandarma’dan Huzur ve Güven Uygulamaları
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde “Huzur Güven Uygulaması” gerçekleştirildi. 

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kamu düzeninin sağlanması ve suçluların yakalanması amacıyla il genelinde üç aşamalı “Huzur Güven Uygulaması” gerçekleştirildi. Ekipler, kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamının devamlılığı için; başta terör, asayiş, narkotik, hırsızlık, dolandırıcılık suçlarını işleme amacında olan şahıs veya şahısların caydırılarak, muhtemel suçların ve mağduriyetlerin önüne geçilmesi, adli makamlarca arama kaydı bulunan şüphelilerin / araçların yakalanması ve tespit edilen suçlarla ilgili suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla; kamu binaları çevreleri, cadde, sokak, park, bahçe, metruk binalar ile umuma açık tüm eğlence mekânları ve çevrelerinde idari denetime yönelik kontrol ve arama faaliyeti şeklinde “Güven ve Huzur Uygulaması” icra edildi. 
Yapılan arama faaliyeti neticesinde; (1151) araç ve (3379) şahıs kontrolü yapılmış olup, yapılan sorgulamalarda; (1) hırsızlık, (1) kasten yaralama, (1) basit yaralama ve (10) yoklama kaçağı olmak üzere toplam (13) aranan şahıs yakalanmış, (5) araç trafikten men edilerek (4.168) TL para cezası uygulanmıştır.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.