Bu haber kez okundu.

Jandarmadan Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin ülke genelinde yapılan eş zamanlı uyuşturucu kullanımının yoğun olabileceği ve suç odağı haline geldiği değerlendirilen metruk binalar ile yapımı devam eden/tamamlanmayan inşaatlar ve köprü altlarının bulunduğu bölgelerde  "Uyuşturucu Uygulaması" yapıldı.

Jandarma Genel Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile kamu güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımı suçlarının işlenmesine engel olunması maksadıyla, Valilikler koordinasyonunda, Siirt İl Jandarma Komutanlıklarınca eş zamanlı olarak ülke genelinde uyuşturucu kullanımının yoğun olabileceği ve suç odağı haline geldiği değerlendirilen metruk binalar ile yapımı devam eden/tamamlanmayan inşaatlar ve köprü altlarının bulunduğu bölgelerde 19 Haziran 2019 günü 13.00-16.00 saatleri arasında "Uyuşturucu Uygulaması" icra edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, uygulama süresince il genelinde (44) ekip, (257) personelin katılımı, (2) uyuşturucu arama köpeği ve (1) Bomba Arama Kopeğinin de kullanımı ile Jandarma sorumluluk bölgesinde, (777) şahıs, (196) araç ve (16) metruk bina kontrol edilmiştir.

Yapılan kontroller neticesinde, "Uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal veya ihraç etmek" suçundan aranan (1) şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.