Bu haber kez okundu.

Jandarma, Suç Makinasını Kıskıvrak Yakaladı
banner229

12 ayrı suçtan aranan şüpheli bir şahıs, Siirt ili Kurtalan ilçesi merkezinde bulunan bir parkta, yasa dışı göçmenlerle birlikte Yunanistan’a kaçmak için hazırlık yaparken yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince; yapılan çalışmalar neticesinde; (12) ayrı suçtan aranan (1) şüpheli şahsın, Siirt ili Kurtalan ilçesi merkezinde bulunan bir parkta bulunduğu, üzerinde kimlik taşımadığı ve yasadışı göçmenler içerisinde Yunanistan’a kaçmak için hazırlık yaptığı bilgisi alınmıştır.
Konu hakkında Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilerek, İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince icra edilen operasyon sonucu, şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, Siirt E-Tipi Cezaevine teslim edilmiştir.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 
SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.