Bu haber kez okundu.

Jandarma İle Çocuklar Daha Güvende
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, çocukların güvenli bir ortamda eğitim öğretim hayatlarına devam etmelerini sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çocukların önleyici hizmetlere yönelik farkındalıklarının arttırılmasını sağlamak amacıyla Siirt il Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan okullara ziyaretler gerçekleştirildi.

Okul önleri ve çevrelerindeki denetimler sürdürülürken, Siirt İl Jandarma komutanlığı, Eruh ve Pervari ilçeleri sorumluluk sahasında, Çocuk ve Kadın Kısım Amirliği personeli ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Psikolojik ve Danışmanlık Rehber Öğretmenleri eşliğinde yedi (7) okul ziyaret edilmiş, dört yüz (400) öğrenci ve yüz altmış (160) veliye "Çocuğun Cinsel istismarının Önlenmesi' ne yönelik bilgilendirme faaliyeti yapılmıştır.

Ziyaret edilen okullardaki öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.